Kiddo'z logo
menu

het team

een (h)echt team
juf Silvya

Mijn naam is Silvya en ben samen met Tanja eigenaar van bso Kiddo’z. Ik ben getrouwd met Eric heb drie kinderen en twee kleinkinderen. Al sinds ik een klein meisje was wilde ik graag werken in de kinderopvang. Nu ik volwassen ben mag ik mijn droom na jagen met onze eigen bso Kiddo'z. Er op uit gaan met de kinderen in onze grote bakfiets is voor mij het leukste wat er is, bijvoorbeeld naar het strand, de speeltuin, de boulevard, het bos of op pad met de stepjes over de groene boulevard. Bezig zijn met de knutselwerkjes en activiteiten van de thema’s vind ik super leuk om te doen, ik geniet dan enorm van alle verhalen en grapjes van de kinderen als we aan de lange tafel zitten. Mijn doel is dat de kinderen zich bij ons veilig en thuis voelen, een gezellige middag hebben en lekker hun energie kwijt kunnen.

Mijn naam is Tanja van Zweeden. Ik ben mede-eigenaar en pedagogisch medewerker bij Kiddo'z. Ik ben getrouwd en moeder van drie meiden. Ik vind het erg leuk om een goed boek te lezen, maar een avondje netflixen met mijn gezin vind ik ook heerlijk. In 2014 heb ik mijn diploma SPW3 gehaald en ik merkte al snel dat ik qua visie niet paste bij de organisaties waar ik tot dan toe had gewerkt. Ik was dan ook erg blij dat ik samen met Silvya bso Kiddo'z kon starten. Inmiddels zijn we met de bso flink gegroeid en ben ik uitgegroeid tot de administratieve spil van Kiddo'z, wat ik als erg prettig ervaar. Wanneer ik op de groep werk, vind ik het erg leuk om grapjes uit te halen met de kinderen, gekke spelletjes te doen, lekkere dingen te bakken met de kinderen en schminken vind ik ook erg leuk. Ik ben er erg trots op dat Silvya en ik, samen met ons fijne team, er elke dag weer een leuke dag van maken voor onze Kiddo'z!

juf Tanja
juf Charlotte

Ik ben Charlotte de Schipper en ik woon in Ellewoutsdijk. Toen ik vroeger klein was speelde ik al graag juf. Daarom ben ik de opleiding tot pedagogisch medewerkster gaan doen. Sinds 2016 ben ik echt aan het werk in de kinderopvang bij de BSO. Ik ben graag creatief bezig, maar ik vind het ook leuk om buiten op ontdekking te gaan met de kinderen. Lekker samen knutselen of een speurtocht maken en dan lopen is toch iets moois wat je kan doen in dit beroep.

Mijn naam is Lieneke Gideonse - Hoondert en ik ben 34 jaar. Ik ben alweer een tijdje samen met Danny en samen hebben wij een zoontje Max. Sinds eind 2016 werk ik bij bso Kiddo'z en heb ik het er enorm naar mijn zin. Al vroeg wist ik dat ik wilde werken met kinderen. Daarom heb ik de opleidingen Sociaal Pedagogisch Werk en Onderwijsassistent gevolgd en heb ik deze ook afgemaakt. Het allerleukste van mijn werk vind ik dan ook de interactie met de kinderen. Graag ga ik met hen een spelletje doen of lekker buiten spelen of knutselen. Als de kinderen het naar hun zin hebben dan heb ik dat ook.

juf Lieneke